Delfiini Kielipalvelut on palvellut kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä jo vuodesta 1997

Pitkän kokemuksen ja monipuolisen kansainvälisen asiakaspohjan kautta olemme kehittäneet vankan ammattitaidon ja laaja-alaisen asiantuntemuksen erilaisista aihepiireistä ja tekstityypeistä.

Kääntäjämme ovat kokeneita ja koulutettuja käännös- ja kielialan ammattilaisia. Suora yhteys asiakkaan ja kääntäjän välillä varmistaa nopean, joustavan ja virheettömän tiedonvaihdon. Käännöstöissä ja tietokantojen ja sanastojen hallinnassa käytämme alan parasta teknologiaa, ja hosting- ja tietoturvapalveluistamme huolehtii osaava ja arvostettu asiantuntijayritys.

Tavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyö kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaidemme kanssa. Tällä tavoin voimme luoda luottamuksellisen ja kustannustehokkaan palvelu- ja yhteistyöympäristön, jossa asiakkaan etuna ovat tutut, osaavat ja luotettavat kääntäjät, oma tietokanta ja sen myötä tuntuvat alennukset tekstien päivitysten ja muutosten tekemisessä. Yhteistyömme lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten yritysten ja koulutusalan organisaatioiden kanssa antaa meille alalla tarvittavaa kykyä muuntautumiseen ja uusien teknologioiden omaksumiseen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

>> Lue lisää palveluistamme


Toimintaperiaatteemme

Toimintamme kulmakiviä ovat korkea laatu, osaaminen ja luotettavuus.

Laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen takaavat asiantuntemuksemme ja vankka ammattitaitomme. Kokemuksen kautta rakentuneen osaamisen ansiosta pystymme sopeuttamaan käännöstekstin tarkoitetulle kohderyhmälle kielellisesti ja tyylillisesti oikein. Luotettavuus tarkoittaa sekä luottamuksellisuutta että asiakkaan edellyttämää perehtymistä aihepiiriin ja asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita sekä yksityishenkilöitä. Kerromme mielellämme lisää asiakasreferensseistämme.

Yhteistyössä kanssamme